top of page
Image by Gilberto Olimpio

MAKEUP & HAIR ACADEMY ELISA ESSA TARJOAA LAADUKASTA OPETUSTA LÄHTÖTASOSTA RIIPPUMATTA

Onko sinulla haaveena uusi ammatti tai monipuolistaa nykyistä ammattiasi? 

Monelle opiskeluaika Espanjassa on yksi elämän mieleenpainuvimmista kokemuksista. Uudet ystävät, lämpö ja aurinkoiset maisemat saavat oppilaamme palaamaan tänne vielä vuosien jälkeenkin.

Nykypäivänä pyydetään moniosaamista. Huomasimme, että meikkaaja-maskeeraajan koulutus tarvitsee laajennusta, jotta pystyt ammattilaisena vastaamaan asiakkaiden kysyntään sekä vaatimuksiin. Keskitymme tarjoamaan laadukasta opetusta ja joustavia kursseja niin, että jokainen saa parhaat mahdolliset taidot koulun jälkeiseen elämään ja pystyy työskentelemään itsenäisesti tämän päivän vaativalla tasolla. Muutamme kurssitarjontaa toiveiden ja palautteiden mukaan, ja seuraamme alan kehitystä.

Koulutus sopii täysin vasta-alkajille, kuin myös jo kauneusalalla toimiville, kuten kosmetologeille, kampaajille ja meikkaajille.

Etenkin jos haaveissa on kansainvälinen ura, on meikkikoulu Espanjassa hyvä paikka aloittaa.

Kirjoitamme opiskelijoille todistukset suomen ja englannin kielellä.

Tietoa meistä: About Us

JOTAIN MEISTÄ

Koulun historiaa ja nykypäivä

Meikkikoulun juuret juontavat vuoteen 1998, jolloin entiseltä nimeltään Cosmetica Norris aloitti monipuolisen meikkitaiteilija koulutuksen Espanjan Aurinkorannikolla.


Alkuperäiset perustajat Ritva Norris ja Satu Ahonen aloittivat Helsingissä jo vuonna 1982 Suomen ensimmäisen ammattimaisen meikki- ja maskeerauskoulutustoiminnan. Koulusta valmistuivat ensimmäiset tämän alan ammattilaiset, jotka loivat pohjan koko nykyiselle meikki- ja maskeerauskoulutustoiminnalle Suomessa.


Backstage Beautyn omistajat Luna ja Erja Parviainen ostivat koulun vuonna 2018 jo oltuaan mukana sen toiminnassa vuodesta 2006.


Koronan myötä kaikki muuttui radikaalisti, ja koulu jouduttiin yllättäen sulkemaan. Ylen uutisartikkeli.
Silti varastoon jäi tavarat odottamaan, jos koulu jonain päivänä saataisiin uudelleen toimintaan. Tämän päivän suunnittelu koittikin aika yllättäen, sillä osa yhteisestä unelmasta löytyi Lunan istuttua Mirkka Hirvosen kampaajan penkkiin!

Lähdemme uudestaan liikkeelle täysin uudistuneella nimellä ja  opetussuunnitelmalla, jolloin myös kampaukset kulkevat meikkauksen rinnalla koko opiskelun ajan. Tämä on huomattavin etu kun astut työelämään.

IMG_4883.JPG
Tietoa meistä: About Us

OPETTAJAT

Täältä löydät koulun vakiotiimin. Meidän lisäksemme koulussa vierailee alan huippuja eri osa-alueilta, pysy kuulolla erikoiskursseista!

Image by Joel Johnson

MIRKKA HIRVONEN

Kampaaja - Meikkitaiteilija - Koulun johtaja

Vaikka Mirkka on koululla uusi henkilö, niin ei suinkaan kauneusalalla. Mirkka on tehnyt kampaajan ja meikkaajan töitä ympäri maailmaa, kilpaillut menestyksekkäästi ja ollut monessa mukana. Hän omaa vahvan koulutuksen alalta ja on myös itse toiminut kouluttajana monipuolisesti. Tällä hetkellä Mirkalla on myös suosittu kampaamo ja kauneushoitola Salon Liyana Fuengirolassa.

Opinnot alalta:

Parturi-kampaajan opinnot 1998-2001 Stadin ammattioppilaitos,

Suomen Mestari Parturi-sarja Taitajat 2000,

Suomen Mestari Kampaaja-sarja Taitajat 2001,

Kouluttajana toimiminen 2002-2007,

Meikkaaja-maskeeraaja opinnot 2000 & 2016,

Erikoisparturi-kampaajan tutkinto 2016,

Lukuisia kilpailuja sekä kursseja,

Yrittäjä vuodesta 2003

IMG_3822.JPG

LUNA PARVIAINEN

Meikkaaja - Maskeeraaja

Työskennellyt alalla vuodesta 2011 asti tehden omia asiakkaitaan sekä mainoskuvauksia, lyhytelokuvia, televisiota, muotinäytöksiä, henkilökuvauksia yrityksille sekä toiminut myyjänä ja vastuuhenkilönä eri kosmetiikkamerkkien maahantuonneissa. Ben Nyen tuotekouluttaja.

Keikkaileva opettaja Cosmetica Norriksella vuodesta 2014, täysipäivänen kauneuspuolen opettaja vuodesta 2017, rehtori 2019-2020.

Opinnot alalta: Ripsienpidennykset (Thuya) 2010, Meikkikoulu Cosmetica Norris 2011, Riitta Vaaran aikuinen nainen 2012, Riitta Vaaran ihosairaudet ja niiden kanssa työskentely 2013, MakeUpForEver Academy Bodypainting workshop 2016, Emma Räsänen Sugar Skull 2020, From Script to Screen by Christien Tinsley 2020. Stan Winston School of Character Arts 2021-2022.

Luna on myös yksi Backstage Beautyn omistajista.

Erja.jpg

ERJA PARVIAINEN

Meikkaaja -Maskeeraaja -Maahantuoja

Erja on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa mainos- ja yrityskuvauksissa, päämaskeeraajana Porvoon teatterissa sekä eri TV-ohjelmissa.

Meikkikoulu Cosmetica Norriksen opettajana vuodesta 2006.

Opinnot: meikki- ja maskeerauskoulu Make-Face Professional 1997,Stylistikurssi ( muoti-, tyyli- ja tapakulttuuria), vanhennuskurssi (elokuva-, teatteri- ja tv-vanhennukset), useita Ben Nye koulutuksia sekä kampauskursseja. Viiksikurssi 2017, Naamarikurssi 2018, Maskeerauksen erikoisammattitutkinto 2019-2022 Stadin Aikuis- ja ammattiopisto.

Erja on myös yksi Backstage Beautyn omistajista.

3.jpg

SATU AHONEN

Diplomikosmetologi - Meikkitaiteilija

Toiminut meikki- ja kauneusalalla jo 80-luvun alusta. Meikkien ja maskeerauksen opettajana Suomessa vuodesta 1982. Lisäksi työskennellyt meikkaaja-maskeeraajana eri TV-ohjelmissa, teattereissa sekä elokuvaprojekteissa. Toiminut vuodesta 1999 Meikkikoulu Cosmetica Norriksen pääopettajana ja omistajana Espanjassa vuoteen 2019 asti.

Opinnot: Joe Blasco in the Art of Advanced Beauty Make-Up and Special Make-Up Effects, Harry Blaken maskeerauskurssi, Bob Arollon filmimeikkikurssi, Pipa Nygårdin tehomeikkikurssi, Helen Pietrulla-seminaari (Malta), Pipa Nygårdin opetusmeikkikurssi, Babor-meikkikurssi, useat eri Joe Blasco seminaarit. Valmistunut LCN-rakennekynsikouluttajaksi 1985, toiminut rakennekynsikouluttajana Suomessa vuodesta 1987. Permanent Make-Up Sievert Medizintechnic course (kestopigmentointikoulutus 1994), jonka jälkeen toiminut kestopigmentointikouluttajana usealle eri maahantuojalle Suomessa (tällä hetkellä koulutus tapahtuu Espanjassa).

Tietoa meistä: Our Team

YHTEISTYÖSSÄ

logostadi.png

STADIN AMMATTI- JA AIKUISOPISTO

Meillä meikkaaja-maskeeraaja kurssin käyneet voivat suorittaa esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon näyttötutkintona Stadin Ammattiopistossa. Eli kun olet opiskellut meillä meikkaaja-maskeeraaja kurssin ja saanut siitä todistuksen voit hakea opiskelullesi virallisen tutkinnon Stadin Ammattiopistosta suorittamalla näytöt esimerkiksi työelämässä tai portfolio kuvauksissa.
Näyttötutkinnon hinta on noin 500€ ja ensimmäistä kertaa ammatillista tutkintoa suorittavat voivat hakea ammattitutkintostipendiä. Jos haet stipendiä ammatillisen näyttötutkinnon perusteella, stipendin suuruus on 395 euroa. Jos näyttötutkinto on sinulle ensimmäinen perusasteen (peruskoulu, keskikoulu tai kansakoulu) jälkeinen tutkinto, stipendin suuruus on 456 euroa. 
Työelämässä tutkintopaperi voi merkitä todella paljon. Esimerkiksi teatteri voi saada valtiolta isompaa tukea kun on koulutetumpi työnhakija.
Lisätietoa siitä mitä tutkinto vaatii sekä kuinka pääsee suorittamaan saat meiltä tai ilmoittautumalla suoraan Stadin Ammattiopiston näyttöinfoon.

BN-Black-J_edited_edited.png

BEN NYE AMMATTIKOSMETIIKKA

Koulun oppilailla on elinikäinen tukkualennus Ben Nye tukkuun.
Tuotteet sopivat erityisen hyvin ammattikäyttöön ja lisäksi ovat hajustamattomia, eläinkokeettomia ja allergiatestattuja.

Tietoa meistä: Clients
bottom of page