top of page
IMG_6944.JPG

MINTTU 21V

Syksy 2018

Pari vuotta sitten opiskellessani kampaajaksi menin kotiin koulusta sanoen vanhemmilleni että joku päivä lähden opiskelemaan Espanjaan meikkaaja-maskeerajaksi. Niin hyvin Erja (yksi koulun opettajista) puhui ollessaan koulullamme esittelemässä Ben Nyeta ja Cosmetica Norrista. Koulu oli kaikkea mitä hän sanoi ja enemmän. Parhaat meikkisarjat ja ammattitaitoiset opettajat erityisesti Satu, Erja ja Luna. Jokainen tullessaan toi mukanaan uutta opittavaa ja ajateltavaa. Oli niin meikkausta kun maskeeraustakin. Toisin sanoen täydellinen yhdistelmä antamaan valmiuden työskennellä itsenäisesti meikkaaja-maskeerajana.

IMG_7406.JPG

SUVI 25V

Kevät 2018

Valmistuin kosmetologiksi 2011 ja koulussa kerrottiin Espanjan meikkikoulusta, innostuin välittömästi ja haaveilin pääsystä kouluun. Useampi vuosi siinä meni että haaveeni toteutui ja pääsin meikkikouluun, olin kysellyt paljon edellisiltä oppilailta etsinyt kuvia ja tutkinut netistä vielä millainen paikka on. Koulu vastasi täysin odotuksiini ja jopa ylittikin ne. Meillä oli mukava luokka ja saatiin tosi yksilöllistä ja hyvää opetusta. Koulupäivät olivat mukavia vaikka välillä olikin jotain mitä jännitti kovasti. Koen saavani täydellisen opin koululta jonka innoittamana aikeenani on perustaa toiminimi ja ruveta yrittäjäksi meikkaajana sekä ripsiteknikkona. Opettajat ovat ihania ja ovat auttaneet minua yhä koulun jälkeenkin jos on tullut pulmatilanteita tai herännyt muutenvain kysyttävää ammattiin liittyen.

IMG_5198 (3).JPG

PAULA 53V

Syksy 2016

Olen niin tyytyväinen, että uskalsin vielä 53-vuotiaana hypätä tuntemattomaan ja vielä yksin lähteä opiskelemaan kampaamo-uran ohella meikkausta. Toimitusjohtajan tittelin vaihtuessa opiskelijaksi tuntui aluksi hassulta, mutta hyvin siihen sulautui viikkojen kuluessa. Kolmen kuukauden opiskelu on ollut antoisa matka monella tapaa. Vieraan maan kulttuuri, uusia ystäviä ja ennenkaikkea huomata se, ettei koskaan ole "liian vanha" oppimaan uutta.

IMG_4260 (1).PNG

SALLA 34V

Syksy 2016

Googlettelin ja haeskelin eräänä iltana maskeerauskursseja ja törmäsin Cosmetica Norriksen sivuihin. Aluksi ajatus oli vain hauska juttu, lähinnä vitsi. Ajatus kuitenkin jäi kytemään ja kun samaan aikaan satuin opiskelemaan parturi-kampaajaksi, aloin kysellä mahdollisuudesta sisällyttää meikkikoulu siihen. Koulu näytti vihreää valoa ja olin viimeisen työharjoittelujaksoni Espanjassa suorittamassa meikkaaja-maskeeraaja kurssia. Kouluaika oli aivan mahtavaa ja vapaa-ajan ohjelmastakaan ei ollut puutetta. Ja toi auringon voima on uskomaton. Koulussa on rento tunnelma, aamuisin sinne on kiva lähteä.Opettajat on hirmu hyviä ja loistavia tyyppejä. Mun kohdalla vitsistä alkanut juttu muutti mun elämän, palasin syksyllä tänne ja täällä Espanjassa mä tällä hetkellä asustelen, joten varo saatat rakastua Espanjaan vakavasti ;)

IMG_6560.JPG

EMMI 26V

Syksy 2014

Löysin Meikkikoulu Cosmetica Norriksen netistä, selailin koulun sivuja ja mietin tässä se nyt on, tuonne minä haluan. Mikä sen parempaa kuin opiskelu Espanjan auringon alla ja lisätä olemassa olevaa parturi-kampaajan ammattitaitoa. Päätös lähteä ulkomaille opiskelemaan oli iso päätös, mutta päivääkään en päätöstä kadu. Koulussa on osaavat opettajat monien vuosien kokemuksella, jotka takaavat hyvän ammattitaidon oppilaille. Koulun jälkeen työllistyin meikkifirman meikkaajaksi/myyntiedustajaksi.

FullSizeRender (3).jpg

LAURA 23V

Syksy 2014

Meikkikoulu Cosmetica Norris antaa hyvät eväät tulevaisuuteen meikkaajana. Koulussa on pätevät opettajat monen vuoden kokemuksella. Koulussa opit kaiken perus arkimeikistä hurjaan halloween maskeeraukseen. Plussana koulussa on myös se, että saimme valita haluammeko myös oppia tekemään ripsipidennyksiä, geeli/akryylikynsiä ja intialaisen hieronnan saloja! Koulutus on monipuolinen ja kiinnostava, eikä tylsää hetkeä ole. Koulutukseen voi myös yhdistää pigmentointikurssin, opettajana toimii alan superosaaja Satu! Satu on ehdottomasti parhain opettamaan myös pigmentoinnin salat!

Kokemuksia: Admissions
bottom of page